Рекламация и връщане

При проблеми, свързани с качеството на артикулите, липси, разминавания или други спорни въпроси, Моля, свържете се с нас на посочените имейл и телефон в контактната информация не по-късно от 3 работни дни от датата на получаване на поръчката. След приемане на пратката, Моля, прегледайте спокойно изпратените артикули, сравнете получените стоки с тези описани в стоковата разписка, преценете качеството им и ако има някакви разминавания, обадете се в рамките на 3 работни дни .    


Клиента има право да върне закупената от него стока до 3 работни дни от датата на получаване. За целта стоката трябва да е във вида, в който е получена, без следи от употреба или нарушаване на търговския и вид. Стоката и придружаващите я финансови документи/стокова разписка, касова бележка, фактура/ се адресират обратно към подателя с включенналожения платеж, който сте заплатили. Таксата за доставка, която се дължи на Еконт, за да върнете пратката е за наша сметка.

За поръчки, престояли в офис на Еконт повече от 3 работни дни или неприети на адрес пратки след повече от 4 дена от датата на изпращане, рекламации не се приемат! Сроковете се налагат, за да може общия престой на луковиците в пакетирано състояние да не надвишава 7 работни дни!

 


Всички рекламации и спорни въпроси ще бъдат уважени при спазване на горепосочените срокове!