OW Трихо КОНТРОЛ - Микробиологичен препарат - 180 гр

  • Марка: Внос Литва
  • Кат. номер: 9-4

 СЕРИЯ - БИО препарати Organic Way 

*Внимание! Микробиологичните препарати са биологично активни. Не превишавайте препоръчителните норми.

Трихо КОНТРОЛ/Tricho CONTROL е микробиологичен продукт, съставен от различни полезни гъби и бактерии.Повишава устойчивостта на растението към БОЛЕСТИ,микробиологичната активност на почвата,създава НЕБЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ за развитието на почвените патогени.

ТРИХО КОНТРОЛ/Tricho CONTROL е микробиологичен продукт за почвено приложение, съставен от различни гъби и полезни бактерии. Повишава естествената устойчивост на растението към болести,микробиологичната активност на почвата, насърчава развитието на растението и кореновата система. Триходермата и микроорганизмите в почвата действат като помощни средства и предотвратяват създаването на благоприятни условия за развитие на патогени.С TrichoCONTROL ще отглеждате по-здрави растения, ще получите по-богата реколта, а продуктът ще помогне на растенията да презимуват по-лесно.

Внесени в почвата полезните гъби и бактерии повишават биологичната активност, ускоряват покълването на семената и развитието на растенията, помагат  да се усвоят по-бързо и лесно хранителните вещества, увеличават устойчивостта  към неблагоприятните климатични и други външни фактори.

TrichoCONTROL е подходящ за всички видове растения и типове почви. Може да бъде използвано целогодишно, за предпочитане по време на СЕИТБА И ЗАСАЖДАНЕ.

Състав: Trichoderma harzianum, Bacillus subtilis (среден брой клетки най-малко 1 x 10? CFU / g), вермикулит.

 Начин на употреба: Вариант 1: Смесете праха от малката торбичка (10 g) с вермикулита (170 g) в торбата и поставете в почвата на дълбочина 5 cm. 

Вариант 2:Разтворете праха от молката торбичка (10 g) във вода и полейте почвата. Разредете продукта така, че да може равномерно да покрие цялата необходима площ (достатъчно за 100 м2). Най-добре се използва на рохкава и влажна почва.

Вариант 3: Възможно е приложение и чрез пръскане: 10 g се разтварят в 10 л вода и се пръскат растенията. Пръскането се препоръчва да се извършва в спокойни, НЕ ветровити дни, хладни, с температура на въздуха +10-25о С
 
Съхранение: Съхранявайте продукта на чисто и сухо място, недостъпно за деца и домашни любимци, далеч от пряка слънчева светлина. Оптимална температура на съхранение (от +5 до +30 ° C).
 
Основна употреба: януари - декември.

 

14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Отстъпки
Характеристики
Местообитание
ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА
Височина
Достига 40 см.
Опаковка
ПАКЕТ
Тегло
0.200 кг.
Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт - Експрес.

При набиране на поръчката онлайн магазина ще изчисли стойността на доставката, според посочения от клиента адрес или офис на Еконт

Отстъпки

В момента действат процентни отстъпки при Есенните луковици!

За поръчки на стойност от 120.00 - 200.00 лв. -  5%
 
За поръчки на стойност от 200.00 - 300.00 лв. - 10%
 
За поръчки на стойност от 300.00 - 500.00 лв. - 15%
 
За поръчки на стойност от 500.00 лв., на едро - 25%