OW Микро ПРОТЕКТОР - Микробиологичен препарат 180 г

  • Марка: Внос Литва
  • Кат. номер: 9-3

 СЕРИЯ - БИО препарати Organic Way 

Микро ПРОТЕКТОР / Micro PROTECTOR е микробиологичен продукт, предназначен да поддържа адекватно биологично разнообразие на почвата,което засилва устойчивостта на растенията към ВРЕДИТЕЛИ и намалява нуждата от използването на препарати.

Състав: Beauveria bassiana 1.0 x 106 CFU / g, Bacillus thuringiensis Kurstaki 18.000 IU / mg, вермикулит.

Микро ПРОТЕКТОР / Micro PROTECTOR е микробиологичен продукт, предназначен да поддържа адекватно биологично разнообразие на почвата, което ще засили устойчивостта на растенията към вредители и ще позволи по-бързото възстановяване след тяхното размножаване. Използването му значително намалява или премахва необходимостта от използване на използване на продукти за борба с вредители. Силният растителен имунитет позволява на растението да се развива правилно и да узрее за по-богат добив.

Начин на употреба: Вариант 1: Смесете праха от малката торбичка (10 g) с вермикулита (170 g) в торбата и поставете в почвата на дълбочина 5 cm.

Вариант 2: Разтворете праха от молката торбичка (10 g) във вода и полейте почвата. Разредете продукта така, че да може равномерно да покрие цялата необходима площ (достатъчно е за 100 м2). Най-добре се използва на рохкава и влажна почва.

Вариант 3: Възможно е приложение и чрез пръскане: 10 g се разтварят в 10 л вода и се пръскат растенията. Пръскането се препоръчва да се извършва в спокойни, НЕ ветровити дни, хладни, с температура на въздуха +10-25о С
 
Съхранение: Съхранявайте продукта на чисто и сухо място, недостъпно за деца и домашни любимци, далеч от пряка слънчева светлина. Оптимална температура на съхранение (от +5 до +30 ° C).
14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Отстъпки
Характеристики
Местообитание
ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА
Височина
Достига 40 см.
Опаковка
ПАКЕТ
Тегло
0.200 кг.
Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт - Експрес.

При набиране на поръчката онлайн магазина ще изчисли стойността на доставката, според посочения от клиента адрес или офис на Еконт

Отстъпки

В момента действат процентни отстъпки при Есенните луковици!

За поръчки на стойност от 120.00 - 200.00 лв. -  5%
 
За поръчки на стойност от 200.00 - 300.00 лв. - 10%
 
За поръчки на стойност от 300.00 - 500.00 лв. - 15%
 
За поръчки на стойност от 500.00 лв., на едро - 25%