OW Калиев сапун - Спрей 0,5 л

  • Марка: Внос Литва
  • Кат. номер: 9-2

СЕРИЯ - БИО препарати Organic Way 

Калиев сапун за грижа за градински и декоративни растения в закрити помещения, балкони, градини, миене на ръце, почистване на различни повърхности, повишаване на лепкавостта на агрохимичните работни разтвори. 

Състав: калиеви соли на растителни мастни киселини, <5%, калиев хидроксид, вода, рН ~ 10.

Употреба:  Готов за употреба разтвор на калиев сапун за грижа за стайни, балкони, градински и декоративни растения, за почистване на различни повърхности. Когато използвате:  Пръскайте растенията на разстояние 30 см, за да третирате стъбла и стъбла, горната и долната страна на листа / игли, почва или мулч, 4 пъти на всеки 14 дни. Период на карантина - 7 дни преди прибиране на реколтата. Пръскайте сутрин, вечер или облачно време в безветрен ден при температура, която не надвишава +20 ° C. Не пръскайте по време на цъфтежа  Пръскайте повърхностите, които трябва да почистите, разтрийте замърсените места (с четка, кърпа и т.н.), след това изплакнете с вода. Ако повърхността е много мръсна, повторете процедуратаНе се препоръчва пръскане на зеленчуци или плодове. Измийте ги преди употреба.

Когато се съхраняват сухи и защитени от пряка слънчева светлина, срокът на годност е неограничен.

Основна употреба: януари - декември. 

9,80 лв.
Базова цена: 9,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Отстъпки
Характеристики
Местообитание
ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА
Височина
Достига 40 см.
Опаковка
ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА
Тегло
0.500 кг
Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт - Експрес.

При набиране на поръчката онлайн магазина ще изчисли приблизителната стойност на доставката, според посочения от клиента адрес или офис на Еконт. От изчислената цена се ползва 10% отстъпка.

Отстъпки

В момента всички есенни луковици са с намаление от 10%

А за поръчки над 200.00 лв. има допълнителна отстъпка от 5%