OW Екстракт от САПРОПЕЛ - Течен органичен тор, Универсал - 1 л

  • Марка: Внос Литва
  • Кат. номер: 9-5

СЕРИЯ - БИО препарати Organic Way 

*Внимание! Хуминовите вещества са силно биологично активни. Не превишавайте препоръчителните дози.

Биологично активен екстракт от САПРОПЕЛ (вид органична материя)и ЛЕОНАРДИТ за обработка на семена и разсади,за силен и здрав растеж на растенията,насърчава цъфтежа,ускорява узряването и увеличава продуктивността; подобрява вкуса, укрепва имунитета.

Биологично активен екстракт от САПРОПЕЛ (органична материя) и ЛЕОНАРДИТ за обработка на семена (разсади), силен и здрав растеж на растенията.

Какво е САПРОПЕЛ : Сапропел е един от най-екологичните природни торове в света. Това са многогодишни дънни утайки от сладководни водни тела, образувани от мъртва водна растителност, остатъци от живи организми и частици от почвен хумус. Природната утайка може да се използва на почти всички почвени и климатични почвени типове. Използването му е най-ефективно при песъчливи и песъчливи почви с ниско съдържание на хумус.

Освен това подобрява храненето и аромата на културите и намалява концентрацията на вредни соли в почвата. Освен това предпазва от ерозия, като задържа влагата в почвата.
Леонардитът е органично вещество в процеса на минерализация, свързано с лигнит. Съдържа големи количества хуминови киселини. Поради молекулната си структура, той насърчава висока биоактивност, до пет пъти повече, отколкото в обичайните хумусни компоненти. Леонардитът действа като дългосрочно подобряващо почвата средство, биокатализатор и биологичен стимулант. По-специално, той подпомага увеличаването на биомасата на растенията, както и почвеното плодородие.
Ползи:

- стимулират вкореняването и растежа на кореновата система;

- съживява микробиологичната активност на почвата и способността да абсорбира хранителни вещества от почвата;

- насърчава цъфтежа;

- ускорява узряването и увеличава продуктивността;

- подобрява хранителните и вкусовите свойства;

- укрепва имунитета и предпазва растенията от негативното въздействие на околната среда.

Съдържание:

Общ азот ()-1,3%, фосфорен петгаокис ()-16,7%, калиев оксид ()-7,7%, магнезиев оксид ()-0,4%, калциев оксид ()-3,5%, органичен въглерод (С)-21%, хуминови киселини-1,1%, фулво киселини-0,03%, органична материя-53%, сухо вещество-7%, рН 4-5. Съдържа и калиев хидроксид (КОН)

Приложение и дози:

За подобряване на почвата (парникова почва) и поливане на растенията по време на активната им вегетация - 50 ml / 10 l H2O / 2-3 m2. Поливайте растенията на всеки 10-14 дни, като се фокусирате върху основните фази на растежа на растенията. Опаковката е снабдена с практичен дозатор.Когато се съхраняват сухи и защитени от пряка слънчева светлина, срокът на годност е неограничен.

Опаковка : Практична опаковка с вградена мензура за точно дозиране.

 

14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Отстъпки
Характеристики
Местообитание
ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА
Височина
Достига 40 см.
Опаковка
ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА
Тегло
1.00 кг
Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт - Експрес.

При набиране на поръчката онлайн магазина ще изчисли приблизителната стойност на доставката, според посочения от клиента адрес или офис на Еконт. Цената на доставката е ориентировъчна!

Отстъпки

В момента всички есенни луковици са с намаление от 25%

В категория семена също има намаление на част от артикулите.

А за всички поръчки над определена сума има допълнителни отстъпки:

- от 200.00 - 280.00 лв. - отстъпка от 7%

- от 280.00 -  350.00 лв. - отстъпка от 10%

- от 350.00 -  450.00 лв. - отстъпка от 15%

- и за пооръчки над  450.00 лв. има отстъпка от 20%