OW Диатомична пудра срещу пълзящи насекоми и охлюви - 200 гр

  • Марка: Внос Литва
  • Кат. номер: 9-1

 СЕРИЯ - БИО препарати Organic Way 

Продукт с естествен произход за механичен контрол на пълзящи насекоми, акари, охлюви и голи охлюви, вредни за растенията. Състои се от абразивни микрочастици. Острите ръбове увреждат външната покривка на вредителите, губят влагата и умират.

Как действа диатомичната пръст, за да се отървете от насекомите? Това е естествен инсектицид, тъй като абсорбира липиди от восъчния външен слой на екзоскелетите на насекомите, което ги кара да дехидратират и умират от недостиг на вода. Ето защо е полезно при съхранението на храната, като естествен дезодорант за дома и почистващ препарат и за подпомагане на третирането на добитъка, страдащ от паразити.

Продуктът се използва за третиране на повърхностите за вредители, гнезда, потенциални местообитания или места за поражения ,или дори на самите вредители. Подходящ е за използване във и около лагери на домашни любимци и върху самите домашни любимци срещу външни паразити.Това е безопасно за хората и животните. Нанесете праха в възможно най-тънък слой върху суха повърхност. Контактът на вредителите със сух прах е от съществено значение. При влажни зони ефективността на препарата намалява. Мокрият продукт трябва да бъде заменен с нова партида.

Състав: 100% естествена диатомична пръст.

Време за употреба: януари - декември.

При физически промени свойствата на активните съставки на продукта не се променят. Когато се съхраняват сухи и защитени от пряка слънчева светлина, срокът на годност е неограничен.

12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Отстъпки
Характеристики
Местообитание
ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА
Височина
30 см.
Опаковка
КУТИЯ
Тегло
0.100 кг.
Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт - Експрес.

При набиране на поръчката онлайн магазина ще изчисли приблизителната стойност на доставката, според посочения от клиента адрес или офис на Еконт. Цената на доставката е ориентировъчна!

Отстъпки

В категория семена има намаление на част от артикулите.

А за всички поръчки над определена сума предлагаме следните отстъпки:

- от 80.00 - 120.00 лв. - отстъпка от 5%

- от 120.00 - 200.00 лв. - отстъпка от 7%

- от 200.00 -  300.00 лв. - отстъпка от 10%

- от 300.00 -  450.00 лв. - отстъпка от 15%

- от 450.00 -  600.00 лв. - отстъпка от 20%

- и за пооръчки над  600.00 лв. има отстъпка от 25%