Изпълнение на предварителни поръчки

Уважаеми клиенти, правейки Предварителна поръчка си гарантирате запазване на заявените количества от пълния асортимент в каталога както и ползването на отстъпки.   

В режим на предварителни поръчки работим от края на май до средата на септември за Есенни луковици и от края на ноември до средата на март за Пролетните луковици, Разсадите и Растенията в саксии от разсадника!

 На посочения от Вас имейл за връзка, освен автоматично получената заявка, ще Ви бъде изпратена ориентировъчна дата за доставка на предварителната поръчка. Може да правите неограничен брой заявки. Ако са направени от един и същи потребител те се обединяват и изпращат с една доставка. В този случай, ако общата сума на поръчките надхвърля необходимата, за да се ползва определен % отстъпка/ака ими такава/, намалението се начислява от нас върху общата сума преди изпращане. Тъй като количествата в този вид заявки дълго време са запазени за Вас и не могат да бъдат закупени от друг, ако се налагат промени в поръчката или отказ от нея, Моля правете го на имейл или чрез телефонно обаждане в съответния срок - най-късно до 10 дена преди датата, за която сте получили уверение, че ще се извърши доставката. 

Отказ от поръчка след този период се счита за некоректно поведение от страна на клиента!!!

 

Всяка година, към 31 януари за първия внос и към 10-15 март за втория внос, започва изпълнението на предварителните поръчки за ПРОЛЕТНИ луковици и РАЗСАДИ, и в началото на април за големите растения от разсадника. А към 10 - 15 септември започва изпращането на предварителните заявки за ЕСЕННИ луковици. 

Изпълнението на поръчките се извършва по реда на постъпване в магазина! 

- Преди изпращане на поръчаните стоки се свързваме с всеки от Вас на посочения за връзка телефон, за да бъдете информирани дали има липсващи артикули в поръчката Ви, да потвърдите изпращането и да уточним конкретен ден за доставка! 

ВНИМАНИЕ: Изпращат се само потвърдени по телефон заявки!

 Благорим Ви, че пазарувате при нас!